Kerstliefde: Is Monica Geuze weer samen met haar ex?

schermafbeelding 2023 10 20 om 105409
De kerstdagen zijn om tijd door te brengen met onze geliefden. Ook Monica Geuze weet (oude) geliefde terug te vinden. Of is het toch weer opnieuw opgebloeid?

Monica Geuze en Robbert

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Monica Geuze het einde van haar vlogcarrière bekend maakte. Ook kondigde ze toen aan dat ze niet meer samen was met Robbert Kroese. Wat de exacte reden was van de breuk tussen de twee, is niet bekend. Maar het lijkt er wel op dat de twee het nog steeds goed kunnen vinden met elkaar. Zo plaatste Monica gisteren op Kerstavond een foto van haar, Robbert en haar dochtertje Zara-Lizzy aanwezig op het Amsterdamse Winterparadijs.

Monica Geuze tegenwoordig

Monica, heeft haar carrière gevarieerd na het stoppen met regelmatig vloggen. Ze richt zich nu op diverse projecten, waaronder haar bedrijf Sophia Mae. Daarnaast is Monica actief in de televisiewereld, met verschijningen in verschillende programma's zoals The Masked Singer. Ze is ook moeder van haar dochter Zara-Lizzy, wat een belangrijk deel van haar leven uitmaakt. Hoewel ze geen vlogs meer plaatst op YouTube, blijft ze gelukkig wel actief op social media, waar ze updates deelt over haar leven en werk.

↡ Bekijk hier de video ↡