Monica Geuze over vrijgezellenleven: ''Soms is het een eenzaam bestaan''

schermafbeelding 2023 10 20 om 105409
Monica Geuze, bekend als voormalig vlogster en onderneemster, spreekt openhartig over haar leven als vrijgezel. In een recente YouTube-aflevering van ' Open Kaart' deelt ze haar persoonlijke ervaringen en de uitdagingen van het alleen zijn. Deze openbaring geeft een intiem kijkje in het leven van Monica na haar relatiebreuk.

Uitdaging om alleen te zijn

Na haar breuk met Robbert Kroese begin dit jaar en het stoppen met vloggen, spreekt Monica over de moeilijkheden die ze heeft ondervonden in haar nieuwe vrijgezellenleven. Ze beschrijft het intense verdriet en het langdurige proces van herstel. Vooral nu, met de komst van kouder weer en de feestdagen, voelt Monica de eenzaamheid sterker. Dit gevoel wordt versterkt doordat haar dochtertje nu langer bij haar vader verblijft, waardoor ze vaak alleen thuis is.

Zoektocht nieuwe partner voor Monica Geuze

Monica vertelt over haar zoektocht naar een nieuwe partner. Haar meest recente relatie begon via een dating-app, maar ze twijfelt of dit de juiste manier is om iemand te vinden. De oppervlakkigheid van het online daten en de vermoeiende gesprekken hebben haar doen inzien dat ze op zoek is naar een diepere connectie. Ze benadrukt het belang van het serieus nemen van een potentiële nieuwe relatie en de inspanning die nodig is om deze te laten slagen.

Toch rust voor Monica Geuze

Ondanks haar verlangen naar een partner, heeft Monica geen haast om een nieuwe liefde te vinden. Ze heeft geleerd om op zichzelf te zijn en wil de tijd nemen om zichzelf beter te begrijpen en te ontdekken wat ze echt belangrijk vindt in het leven. Dit nieuwe inzicht en de rust die ze hierin heeft gevonden, markeren een belangrijke fase in haar persoonlijke groei en zelfontdekking.

↡ Bekijk hier de video ↡