Ajax trainer over relatie Kenneth Taylor en Jade Anna: ''Het werkt wel''

editorial landscape
Kenneth Taylor, middenvelder van Ajax, laat een opmerkelijke verbetering in zijn spel zien. Recentelijk hebben Andy van der Meijde en Wesley Sneijder gesuggereerd dat zijn nieuwe relatie met Jade Anna hier een rol in speelt. Ajax-trainer Van 't Schip werd hierover bevraagd door verslaggeefster Noa Vahle, wat interessante inzichten gaf over Taylor's prestaties.

Relatie Kenneth Taylor en Jade Anna

Toen gevraagd werd naar de invloed van Taylor’s relatie met Jade Anna op zijn spel, reageerde Van ’t Schip met een lach en bevestigde dat persoonlijk geluk vaak een positieve invloed heeft op professionele prestaties. Taylor's goede vorm was duidelijk zichtbaar tijdens de wedstrijd tegen Vitesse. Hierbij was zijn vriendin Jade Anna aanwezig in de Johan Cruijff ArenA. Haar aanwezigheid werd door veel Ajax-supporters op sociale media gevierd, waarbij ze bedankt werd voor haar invloed op Taylor's spel.

Kenneth Taylor

Hoewel de nieuwe relatie een factor kan zijn, wees Van ’t Schip ook op andere belangrijke aspecten die bijdragen aan Taylor's verbeterde spel. De trainer benadrukte het belang van teamwork en de rol van het elftal in de ondersteuning van individuele spelers. Van ’t Schip merkte op dat Taylor's positie dicht bij de spits zijn kwaliteiten benadrukt. Zoals gezien in de tweede helft tegen Vitesse. Hoewel er ruimte was voor verbetering, zoals enkele momenten van balverlies, loofde Van ’t Schip Taylor's herstel en impact in de wedstrijd. Inclusief een indrukwekkende goal en een assist. De trainer hoopt dat Taylor deze lijn van zelfverbetering en vertrouwen zal voortzetten.

↡ Bekijk hier de video ↡