Enorme spoiler ontdekt bij Expeditie Robinson: één finalist al verklapt!

image 2023 12 02 143134
Het eind van dit seizoen van Expeditie Robinson komt steeds dichterbij. Met slechts zes overgebleven expeditieleden nadert de finale van Expeditie Robinson snel. Toch lijken de makers al een hint te hebben gegeven over welke deelnemer deze week veilig is. Oplettende kijkers hebben namelijk een spoiler gezien in Expeditie Robinson.

SPOILER Expeditie Robinson

De strijd tussen de overgebleven deelnemers gaat zondag verder. Ilse Paulis, Guido Spek, Mark Baanders, Jochen Otten, Willem Voogd en Floris Göbel zijn nog in de race en staan voor een nieuwe immuniteitsproef. De winnaar van deze proef zal de eerste halve finalist worden.
Echter, oplettende kijkers hebben thuis een klein foutje opgemerkt in de productie. In een korte vooruitblik op de laatste aflevering is te zien welke deelnemer de immuniteitsketting draagt en dus doorgaat naar de halve finale. Bekijk de spoiler onderaan het artikel.
[caption id="attachment_346321" align="alignnone" width="2048"]
expeditie robinson 2023 art nicolette
shotbysud[/caption]

Legendarische proeven

In de afgelopen afleveringen van Expeditie Robinson waren de emoties vaak hooggespannen. Al met al zal je van al het drama zou bijna vergeten hoe indrukwekkend de legendarische proeven zijn.

Proeven Expeditie Robinson

Heb je je ooit afgevraagd hoe deze proeven worden gemaakt? Nicolette geeft op het officiële account van Expeditie Robinson nu een kijkje achter de schermen in de werkplaats waar deze fenomenale proeven worden gebouwd.
De proeven zijn altijd imposant, en er wordt dan ook veel werk in gestoken. Nicolette Kluijver neemt de kijker nu mee achter de schermen. "Ik ga je meenemen naar een plek waar we eigenlijk helemaal niet mogen komen... De werkplaats waar alle Robinson-proeven worden gemaakt."
Tenslotte wordt er intensief gewerkt, maar ook met veel oog voor detail. Zo deelt de presentatrice: "Alles moet er oud uitzien. Dus hout dat nieuw lijkt, maken we vies."

↡ Bekijk hier de video ↡