Wesley Sneijder weer samen gespot met 'nieuwe vlam'

image 2023 12 02 172848
Voormalig topvoetballer Wesley Sneijder is opnieuw samen gespot met Romy Lukassen. Volgens het roddelaccount RealityFBI is dat de nieuwe vlam van Wesley. Het roddelaccount zegt dat Romy en Wesley samen gezellig een avondje uit waren.

Sneijder met nieuwe vlam

Het roddelaccount deelde eerder al berichten over Wesley en Romy, maar gisteren was het weer zo ver. "Zo te zien trekken ‘gewone vrienden’ Wesley Sneijder en Romy Lukassen nog steeds met elkaar op”, schrijft juicekanaal RealityFBI op Instagram. Het roddelaccount deelt daarbij een foto van hun samen. "Ze waren samen met anderen bij een Dinnershow.”
RealityFBI beweert dat ze een relatie hebben. "Ik denk echt dat die twee wat hebben, maar er nog steeds omheen draaien.” Het is namelijk niet de eerste keer dat ze samen zijn gezien. Vorige maand was Wesley Sneijder samen met zijn 'nieuwe vriendin' op vakantie naar Marokko.
image 2023 12 02 172828

Sneijder eerder gespot

Wesley Sneijder werd met Romy eerder gespot in Casablanca. Op de Instastory van Romy Lukassen werd de recordinternational gespot. Toen dat eenmaal naar buiten kwam, werd het geplaatste bericht ook snel weer verwijderd van het account. Ook dat zorgte juist weer voor extra speculatie.

Yolanthe

Wesley hoopte lange tijd dat hij weer terug zou komen met zijn ex Yolanthe, met wie hij zoontje Xess Xava kreeg. Hij liet een tijdje geleden weten dat hij veel fouten gemaakt heeft in hun huwelijk en daar spijt van heeft. Hij omschreef de breuk als iets waarmee hij het heel lastig heef en zei daarbi te hopen dat er iets te redden viel. "Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.”

↡ Bekijk hier de video ↡