Lesley Versprille uit zich over deelname Echte Meisjes in de Jungle

schermafbeelding 2023 12 01 om 092452
Lesley Versprille, bekend van "Ex on The Beach: Double Dutch", staat klaar voor een nieuw avontuur in "Echte Meisjes in de Jungle". In een recente Instagram Q&A deelt ze haar verwachtingen en ervaringen over dit spannende programma.

Van Ex on the Beach naar Echte Meisjes in de Jungle

Lesley reflecteert op de verschillen tussen haar ervaringen in "Ex on The Beach" en "Echte Meisjes in de Jungle". Ze benadrukt dat de jungle een unieke ervaring bood, in tegenstelling tot het feestelijke en luchtige karakter van "Ex on The Beach". Voor Lesley zijn beide ervaringen onvergelijkbaar en waardevol op hun eigen manier.
scherm afbeelding 2023 11 30 om 110257
scherm afbeelding 2023 11 30 om 110306

Lesley Versprille over realties met deelnemers

In "Echte Meisjes in de Jungle" speelt de dynamiek tussen de kandidaten een belangrijke rol. Lesley spreekt over haar relaties met mede-deelnemers, met name haar waardering voor Shirley en haar minder sterke band met Deveny. Deze interacties geven inzicht in de sociale aspecten van het programma.

Lesley Versprille over Louisa

Lesley heeft ook lovende woorden voor Louisa, een mede-kandidaat in "Echte Meisjes in de Jungle". Ze beschrijft Louisa als lief, zorgzaam en humoristisch, wat aantoont dat ondanks de uitdagingen in de jungle, sterke en positieve relaties kunnen ontstaan.

↡ Bekijk hier de video ↡