Relatiebreuk Neymar maand na geboorte kind door gelekte berichten met OnlyF*ns-model

img 1557

Ondanks Neymar zijn dochter nog maar net geboren is, is de vriendin van Neymar al weg bij hem. Dit is omdat Neymar heeft gevraagd om pittige content van een OnlyF*ns-model.

Neymar gaat weer vreemd

OnlyFans-model Aline Farias heeft afgelopen week heftig nieuws op sociale media gedeeld: Ze lekte privéberichten met stervoetballer Neymar Jr. Daaruit blijkt dat de speler vraagt om pikante foto’s. “Heb je naaktfoto’s? Waar? Ik wil ze zien.” Farias antwoordde: “Dan moet je achteraf wel vertellen wat je ervan vond.”
Uit andere berichten blijkt dat Farias de voetballer doorverwees naar haar OnlyFans-account, waar ze geregeld naaktfoto’s op post.
img 1552 251x300

Neymar reageert

Neymar reageerde via Instagram ook zélf op de situatie. “Laat de datum zien… dat was jaren geleden.”
Maar een paar dagen later is er toch meer aan de hand. Bruna, postte zélf een story op Insta. Daarin bevestigde ze de relatiebreuk. “Dit is een privéaangelegenheid, maar aangezien ik dagelijks word blootgesteld aan nieuws, geruchten en grappen, laat ik u weten dat ik geen relatie heb. Wij zijn de ouders van Mavie, dat is de reden van onze band.”

Bruna is klaar met Neymar

Biancardi beviel in oktober nog van haar eerste baby met Neymar. De aanvaller van Al-Hilal heeft wel al een 12-jarige zoon uit een andere relatie. “Onze Mavie is gekomen om ons leven compleet te maken”, schreef het koppel vorige maand op Instagram. “Welkom dochter! Je bent nu al heel geliefd bij ons… Bedankt dat je ons hebt gekozen.”
Het is niet de eerste keer dat Neymar vreemd gaat. Afgelopen zomer waren er beelden op van de voeballer in een nachtclub in Barcelona met twee andere vrouwen. Bruna reageerde toen ook al op die verhalen: “Ik ben me bewust van wat er is gebeurd en ik ben opnieuw teleurgesteld, maar dan in de laatste fase van mijn zwangerschap. Mijn focus en zorgen zijn gericht op mijn dochter en dat is het enige waar ik op dit moment aan zal denken. Ik dank jullie allemaal voor de liefdesboodschappen.’’

↡ Bekijk hier de video ↡