Studenten verhuisbedrijf lanceert de eerste sexy-verhuizerskalender

schermafbeelding 2024 03 18 om 140051
Student Verhuis Service, een verhuisbedrijf bekend om zijn verhuisservice aangeboden door studenten, kondigt met trots de lancering aan van de eerste sexy verhuizerskalender van Nederland.
Deze vette kalender, geïnspireerd op die populaire Australische brandweerhunks, is niet alleen om je crib op te fleuren, maar ook om de hustlers van het Student Verhuis Service-team in de spotlight te zetten.
Deze kalender belooft een knipoog naar de klassieke kijk op verhuizers, met een kick-ass twist. Verwacht movers zoals je ze niet vaak ziet. De kalender mixt stijl met humor, terwijl het de pro's en toewijding van de verhuizers uitlicht, die elke dag weer klaar staan voor hun klanten.

Het vijftienjarig bestaan van Student Verhuis Service 

Waarom nu dit, vraag je je af? Het idee van een sexy mover kalender hing al jaren in de lucht bij die boys van Student Verhuis Service. Gestart als een brainwave tijdens een van hun maandelijkse borrels, is het idee alleen maar meer gaan leven. Met het naderende vijftienjarig bestaan werd het tijd om dit idee waar te maken.
“Van de 300 verhuizers waren de meesten meteen hyped. Onze jongens werken hier niet alleen voor de fun, maar het houdt ze ook nog eens in shape. Sommige zijn zelfs ijdeler dan een peacock en slaan de colleges vaker over dan de gym” zegt Arent Westenburger van HR.

Een mix van power en flair 

Elke maand knalt de kalender met een nieuwe, zorgvuldig uitgekozen foto die de diversiteit en power van het team laat zien. "We wilden iets unieks maken, iets dat onze appreciatie voor het team en onze brotherhood uitstraalt," zegt Raoul van Hilst, marketeer en ex-mover bij Student Verhuis Service. "Deze kalender is een shout-out naar alle hardwerkende jongens die dit bedrijf groot hebben gemaakt, met een vette knipoog natuurlijk."

Beschikbaarheid 

De Verhuizers Kalender voor 2025 is gratis te reserveren via de officiële website van Student Verhuis Service. Wees er snel bij, want de oplage is beperkt.
Over Student Verhuis Service: movers voor een studentenprijs
Wat begon in 2008 met een student, een Peugeot 106 en 'n trailer is in 15 jaar uitgegroeid tot het grootste particuliere verhuisbedrijf van Nederland. Ze helpen consumenten en bedrijven zonder stress en betaalbaar te verhuizen door heel Nederland en Europa. Hun motto is altijd hetzelfde gebleven: iedereen verhuizen voor een studentenprijs. Check www.studentverhuisservice.nl voor meer info.