Dave Roelvink niet meer nuchter en dreigt met rechtszaak

dave roelvink 1
Het lijkt erop dat Dave Roelvink een neerwaartse spiraal doormaakt, als we Yvonne Coldeweijer moeten geloven. Volgens haar duikt Dave keer op keer in het feestgedruis en maakt hij het leven van zijn ex, Jazzlyn, ondraaglijk. Het dieptepunt? Hij dreigt haar voor de rechter te slepen over haar eigen woning.
Hoewel Dave vorig jaar nog werd opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn alcohol- en drugsverslaving, lijkt hij nu ver verwijderd van nuchterheid. Coldeweijer beweert zelfs dat hij dagelijks in een roes verkeert, zoals ze onthult op haar online platform.

Jazzlyn en Dave 

Maar dat is nog niet alles. Dave schijnt ook het leven van zijn ex-partner Jazzlyn zuur te maken. Omdat hij vindt dat hij recht heeft op een deel van haar huis, waar hij zelf amper iets aan heeft bijgedragen, dreigt hij haar voor de rechter te slepen. Een kansloze zaak volgens velen, maar het zorgt wel voor enorme stress bij Jazzlyn.
En alsof dat nog niet genoeg ellende is, is Dave ook nog eens financieel aan de grond. Zijn dagen als dj zijn voorbij en het geld stroomt niet meer binnen. Hij is zo berooid dat zijn vader zijn huur betaalt, terwijl hij slechts een paar deuren verderop woont. Bovendien stapelen de onbetaalde rekeningen zich op voor zijn showroom.

Dave is blut

Maar het lijkt erop dat Dave niet alleen bankroet is, maar ook emotioneel failliet. Jazzlyn, die eerder gedumpt werd door Dave vanwege vermeende luiheid, blijkt nu het slachtoffer te zijn van zijn wispelturigheid. Hij verliet haar omdat hij vond dat ze niet genoeg deed in het huishouden, terwijl zij juist worstelde met de zorg voor hun zoontje en financiële lasten. Het lijkt erop dat Dave's prioriteiten ernstig uit balans zijn, en het is zijn omgeving die daar de prijs voor betaalt.