Bibi Breijman brengt boek uit over moeilijke tijd en oude vriendschap Yvonne Coldewijer

schermafbeelding 2023 09 08 om 135449
Bibi Breijman, de bekende zangeres en influencer, heeft recentelijk een turbulente periode doorgemaakt. Naast het schokkende nieuws van het vreemdgaan van haar partner Waylon tijdens haar zwangerschap, heeft ze ook afscheid moeten nemen van een goede vriendin, Yvonne Coldewijer. In dit artikel duiken we in dit opmerkelijke verhaal van persoonlijke uitdagingen en emotionele connecties, terwijl Bibi haar nieuwe boek en de bijbehorende dichtbundel promoot.

Boek Bibi Breijman

Bibi Breijman heeft haar levensverhaal vastgelegd in het boek 'Ik ben Bibi', waarin ze eerlijk en openhartig vertelt, ondersteund door talloze persoonlijke foto's. Daarnaast heeft ze een dichtbundel met de naam 'Poëzie vanuit het luchtkasteel' uitgebracht, met kwetsbare gedichten die ze al sinds haar jeugd schrijft. Haar creatieve werk biedt inzicht in haar innerlijke wereld en persoonlijke groei.

Bibi Breijman over vriendschap met Yvonne

Bibi's moeilijke jaar werd nog ingewikkelder door het feit dat Yvonne Coldewijer, ook wel bekend als 'juicekoningin', het nieuws van Waylon's ontrouw naar buiten bracht. Bibi deelt openhartig dat dit haar extra pijn deed, aangezien ze een diepe emotionele connectie met Yvonne had. Terwijl Bibi trachtte boven de situatie te staan, bleek dit advies niet altijd passend voor de complexe gevoelens die ze ervoer.

Samen op reis

De vriendschap tussen Bibi en Yvonne gaat terug naar 2017, toen ze samen naar Indonesië reisden. Deze reis was van bijzondere betekenis voor Bibi vanwege haar grootouders die uit Indonesië zijn gevlucht. Haar onderzoek naar haar familiegeschiedenis en de complexe koloniale geschiedenis van Nederlands-Indië hebben deze vriendschap versterkt. Ondanks de verbroken band tussen hen, koestert Bibi nog steeds de herinneringen aan deze belangrijke periode in haar leven.
Dit verhaal werpt licht op de emotionele reis van Bibi Breijman, haar creatieve expressie in haar boek en dichtbundel, en de diepgaande impact van een verbroken vriendschap op haar persoonlijke groei.

↡ Bekijk hier de video ↡