Is Monica Geuze de nieuwe Bachelorette?

schermafbeelding 2023 10 20 om 105409
Het lijkt erop dat er een nieuw seizoen van 'De Bachelorette' in de maak is. Videoland heeft vanochtend een intrigerende video gedeeld met niemand minder dan Monica Geuze. Zal deze bekende presentatrice binnenkort op zoek gaan naar haar ideale partner?

Monica Geuze als Bachelorette?

De ingrediënten voor een nieuw seizoen van 'De Bachelorette' zijn duidelijk herkenbaar in de mysterieuze video die Videoland vandaag op Instagram heeft gedeeld. Rozenblaadjes, elegante hakken, een sprankelende glitterjurk en natuurlijk een rode roos, ze zijn allemaal aanwezig. De hoofdrolspeler in deze video is niemand minder dan Monica Geuze. In de video zegt de presentatrice, terwijl ze verleidelijk in de camera kijkt: "Ik ben Monica Geuze en ik ben op zoek naar de ideale man." Spannend, toch?
Videoland voegde eraan toe: "Speciaal berichtje van Monica! Vanmiddag meer… ??". Dat maakt het wachten des te opwindender!

Eerdere seizoenen van The Bachelorette

Eerder zagen we Tony Junior en Thomas van der Vlugt als 'De Bachelor', terwijl Gaby Blaaser en Sylvia Geersen de eer hadden om 'De Bachelorette' te zijn. Voor Sylvia lijkt het avontuur perfect te zijn uitgepakt, want ze is nog steeds gelukkig samen met Joris. Ze delen romantische en avontuurlijke dates, waaronder paragliden en samen naar de zonsondergang kijken. Sylvia beschrijft Joris als lief en behulpzaam, en hoopt op nog vele avonturen samen. Het is een hartverwarmend vervolg op haar avontuur in het programma.

Carrière Monica Geuze

Monica Geuze is een bezige bij. Hoewel ze haar vloggingcarrière heeft achtergelaten, blijft ze online enorm populair. Ze presenteert verschillende programma's, waaronder 'Temptation Island: Love or Leave' en het nieuwe seizoen van 'De Verraders'. Bovendien wordt ze een nieuw panellid in het volgende seizoen van 'The Masked Singer'. Als Monica daadwerkelijk 'De Bachelorette' wordt, zou dit een fantastische toevoeging zijn aan haar indrukwekkende cv. Ze lijkt de perfecte opvolger te zijn voor voorgaande Bachelorettes Gaby en Sylvia. We kunnen nauwelijks wachten op meer

↡ Bekijk hier de video ↡