Rico Verhoeven koopt superduur huis met zijn Glory prijzengeld (Foto!)

rico verhoeven huis
Rico Verhoeven deelt groots nieuws: hij en vriendinlief Naomy van Beem hebben samen een nieuw stulpje gescoord. En nee, het is niet gewoon een bouwval waar ze een klusavontuur van gaan maken – ze hebben een heus huis gekocht.
Op een Instagram-post van Rico zie je hem met Naomy in actie, de penselen in de aanslag om de papieren voor hun nieuwe liefdesnestje te ondertekenen: "WE BOUGHT A HOUSE. Can't wait to take you on this journey with us." Vertaald: "We hebben een huis gekocht! Kan niet wachten om jullie mee op ons avontuur te nemen." Het lijkt erop dat we de komende tijd overspoeld gaan worden met kiekjes van hun huiselijke avonturen.
Bekijk hieronder de hoogtepunten van de Glory Grand Prix
Maar er is meer! Rico onthult ook een samenwerking met niemand minder dan architect Marco van Veldhuizen. "Our first meeting with the architect is today, and we are so excited to see the first impression of all the ideas we talked about earlier.” Vertaald: "Onze eerste meeting met de architect vandaag en we zijn zo verheugd om de eerste indruk te krijgen van alle ideeën waarover we het hebben gehad."

Hoe duur?!

En nu even over de centen: BekendeBuren heeft de inside scoop: "De twee hebben recent een vrijstaand stulpje gescoord in het bruisende Amsterdam. Voor het luttele bedrag van 1.275.000 euro zijn Rico en Naomy de trotse eigenaren geworden. Met een hypotheek van 1.205.000 euro kunnen ze nu pronken met een stulpje van 96 vierkante meter. Wie zei dat lachen niet te koop is?"

Glory

Het was een dolle boel in het weekend, waar Rico de overwinning binnenhaalde. In de eerste ronde was het duidelijk dat het niet lang zou duren voor de tegenstander, Rigters, de mat zou kussen. Ondanks een bijna-stunt met een draaiende vuist van Rigters in de tweede ronde, wist Verhoeven met een TKO in de tweede ronde de overwinning te verzilveren.
Bron: AXED