Dave Roelvink showt nieuw huis: ''Met welk geld betaalt hij dat?''

schermafbeelding 2024 01 06 om 103235
Dave Roelvink, bekend van zijn muziek en televisieoptredens, heeft onlangs via Instagram zijn nieuwe woning getoond. Dit komt kort na zijn breuk met Jazzlyn, de moeder van zijn zoontje Dean. Dave deelt in een video zijn enthousiasme over het snel vinden van een nieuw thuis.

Dave Roelvink showt nieuw huis

Dave begint zijn Instagram-video met een introductie van zijn nieuwe woonstek. Hij toont trots de woonkamer en benadrukt hoe snel alles is gegaan. Het huis ziet er gezellig en uitnodigend uit, een belangrijke stap voor Dave na zijn recente relatiebreuk. Terwijl hij door het huis loopt, zien we ook dat zijn familie hem helpt met schoonmaken en inrichten, wat zijn dankbaarheid en de hechte band met zijn familie benadrukt.
schermafbeelding 2024 01 06 om 102315
schermafbeelding 2024 01 06 om 102310
schermafbeelding 2024 01 06 om 102342

Familie

In de video is ook te zien hoe Dave's moeder Luciënne en Honoria, de vrouw van zijn vader Dries, druk bezig zijn in zijn nieuwe huis. Hun aanwezigheid en hulp tonen de sterke familieband en ondersteuning die Dave ontvangt in deze nieuwe fase van zijn leven. Honoria's reactie op de video laat zien dat ze niet op de voorgrond wil treden, maar toch ondersteunend is aan Dave.

Dave Roelvink privé

Dave Roelvink, bekend van zijn dj-werk en als zoon van Dries Roelvink, heeft onlangs besloten zijn dj-carrière te beëindigen. Deze beslissing volgde op een periode van persoonlijke uitdagingen, waaronder een strijd met drank- en drugsverslaving. Dave ervoer een terugval, wat hem ertoe bracht zich opnieuw in een afkickkliniek te laten opnemen. Hij gaf aan dat de terugval begon in de omgeving waar hij als dj actief was, wat zijn besluit om te stoppen beïnvloedde.
Privé heeft Dave ook een moeilijke tijd doorgemaakt. Hij en zijn vriendin Jazzlyn, met wie hij drieënhalf jaar samen was, hebben onlangs hun relatie verbroken. De breuk was vriendschappelijk, en via Instagram liet Dave weten dat ze samen deze moeilijke beslissing hebben genomen. Ze blijven samenwerken voor het welzijn van hun zoon en hebben goede afspraken gemaakt over de omgangsregeling.

↡ Bekijk hier de video ↡