Sylvia Geersen gaat mist in tijdens optreden Stars on Stage

schermafbeelding 2024 01 06 om 104535
In het nieuwe programma 'Stars On Stage' van RTL 4 zien we acht bekende Nederlanders, waaronder topmodel Sylvia Geersen (38), transformeren tot musicalsterren. Deze kans is voor hen een unieke ervaring om een andere kant van zichzelf te tonen. Voor Sylvia, bekend om haar zelfvertrouwen, was haar eerste optreden echter een nerveuze aangelegenheid.

Uitdaging Sylvia Geersen

Sylvia, die als kind al vergeleken werd met Ariël uit de musical 'De Kleine Zeemeermin', is erg enthousiast over haar deelname. Ze betreedt vol zelfvertrouwen de repetitieruimte, maar de zenuwen nemen snel de overhand. Het snelle tempo van het nummer 'Dit Is Mijn Wens' vormt een grote uitdaging. Ondanks enkele struikelblokken op het podium, waar ze soms buiten adem raakt en stopt met zingen, blijft ze doorzetten en maakt ze haar optreden af. De jury, waaronder Paul de Leeuw en Albert Verlinde, merkt op dat ze nog wat werk aan de winkel heeft.

Concurrentiestrijd Sylvia Geersen

Naast Sylvia Geersen zien we John de Bever worstelen met zijn nummer 'Als Het Effe Kan' uit 'My First Lady'. Ook hij heeft moeite om op de maat te blijven, wat leidt tot kritische beoordelingen van de jury. Uiteindelijk strijden Sylvia en John tegen elkaar met het nummer 'Zij Gelooft In Mij', waarbij Sylvia de winst pakt met 52 procent van de publieksstemmen. Dit betekent dat zij doorgaat naar de volgende ronde en John het programma verlaat.

Stars On Stage

'Stars On Stage' belooft elke vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4 een spannende en entertainende show te zijn, waarbij bekende Nederlanders buiten hun comfortzone treden. Wil je meer weten over John's ervaringen? Mis dan de aftertalk 'Off Stage' van 'Stars On Stage' niet.

↡ Bekijk hier de video ↡

[embed][/embed]