Je kunt nu voor je beste vrienden swipen op Tinder!

schermafbeelding 2024 01 07 om 101454
Goed nieuws voor wie graag de mening van hun beste vriend(in) betrekt bij hun liefdesleven: Tinder introduceert een nieuwe functie die het daten nog leuker maakt. Met deze update hoef je nooit meer alleen door de profielen te swipen!

Swipen voor je bestie op Tinder

Met de nieuwe 'Matchmaker' functie van Tinder kan je beste vriend(in) je helpen met het vinden van een match. Zo werkt het: ga naar de instellingen van de app, selecteer Matchmaker en stuur de gegenereerde link naar je vriend(in). Zij kunnen dan door de profielen swipen en potentiële matches voor jou selecteren. Je ziet pas na afloop wie ze voor jou gekozen hebben. Spannend! Elke dag kun je tot 15 unieke links versturen, die elk 4 uur geldig zijn.

Veilig

Wil je iemand anders helpen met het vinden van een date? Dat is net zo eenvoudig. Je kunt inloggen met je eigen account of als gast via Tinder Web, zodat je de liefdesjacht voor je vriend(in) kunt starten zonder je eigen relatiestatus in gevaar te brengen. Zo wordt het zoeken naar liefde voor je vriend(in) een gezamenlijk avontuur.