Bibi Breijman haalt uit naar juicekanalen: ''Jullie spelen met mensenlevens''

schermafbeelding 2023 11 03 om 112713
Bibi Breijman is recentelijk in de weer geweest met juicekanalen die geruchten verspreiden over Waylon, haar partner. Deze keer gaat het om een vermeende affaire van Waylon met een kinderdagverblijfmedewerkster, die volgens Bibi plaatsvond voordat zij een relatie hadden. Bibi, momenteel zwanger van hun derde kind, is hierdoor behoorlijk van slag.

Waylon affaire met Kimmy

Juicechannel heeft onthuld dat Waylon een affaire zou hebben gehad met Kimmy, winnares van Love Island. Deze relatie zou zijn ontstaan in het kinderdagverblijf waar hun dochtertje Teddy naartoe ging. Volgens het kanaal zijn Waylon en Kimmy toen in contact gekomen, wat leidde tot een affaire. Deze bewering heeft tot veel opschudding geleid, zeker omdat het een plaats betreft waar hun dochter tijd doorbrengt.
schermafbeelding 2024 01 06 om 101523

Kimmy en Bibi Breijman

Kimmy heeft zelf contact opgenomen met Bibi om het verhaal te ontkrachten. Ze benadrukt dat de beweerde affaire plaatsvond in 2016, ruim voordat Waylon en Bibi een relatie begonnen. Ondanks pogingen om de juicekanalen te corrigeren, blijven de onjuiste verhalen online staan. Dit heeft geleid tot frustratie en woede bij zowel Bibi als Kimmy.

Bibi Breijman woest

In een emotionele reactie op Instagram Stories heeft Bibi haar ongenoegen geuit over het constante geroddel en de negatieve impact op haar gezin. Ze bekritiseert de juicekanalen voor het spelen met mensenlevens en het negeren van de waarheid. Bibi benadrukt hoe dergelijke geruchten haar gezin, inclusief hun ongeboren kind, beïnvloeden en roept op tot een einde aan deze roddels.
De situatie laat zien hoe geruchten en speculaties op social media een tol kunnen eisen van de betrokkenen, vooral wanneer ze ongegrond zijn. Voor Bibi en haar gezin is dit een lastige tijd, waarin ze pleiten voor meer respect en privacy.

↡ Bekijk hier de video ↡