Olcay Gulsen geeft kijkje in net verbouwde huis

schermafbeelding 2024 02 07 om 111120
Wie Olcay Gulsen volgt op sociale media, zal weten dat ze midden in een verbouwing van haar woning zit. Na al het harde werk is het eindelijk tijd om de (voorlopige) resultaten te laten zien. Op Instagram geeft Olcay een rondleiding door haar prachtige Amsterdamse grachtenpand, en wij zijn onder de indruk!

Olcay Gulsen huis

Oorspronkelijk was het plan dat Olcay en Ruud de Wild samen in het pand zouden gaan wonen, en ze waren samen druk bezig met de verbouwing. Na hun breuk besloot Olcay echter alleen verder te gaan met klussen. Na enige tijd vond ze het tijd om het resultaat met haar volgers te delen. En het mag gezegd worden: het resultaat is verbluffend! In een video op Instagram leidt ze haar volgers rond door haar prachtige huis.

Toekomstplannen Olcay Gulsen

Het huis van Olcay is voorzien van een eigen beautywalhalla, twee ruime keukens en een prachtige woonkamer met een hoog plafond. Maar Olcay is nog lang niet klaar met de verbouwing. In de video laat ze weten te dromen van een enorme inloopkast op zolder en zelfs een jacuzzi op het dakterras. Hoe ze die jacuzzi daar krijgt, is nog een vraag voor later.

Moeilijke periode achter de rug

Hoewel Olcay nu van haar prachtige huis geniet, heeft ze een moeilijke periode achter de rug. Ze heeft openhartig gesproken over haar burn-out, die haar deed beseffen dat materiële zaken niet alles zijn. Opgroeien in een onveilige thuissituatie met huiselijk geweld heeft haar gevormd. Gelukkig gaat het nu goed met haar, en ze erkent dat hulp zoeken haar eerder had kunnen helpen.

↡ Bekijk hier de video ↡