Valerio Zeno over EMIDJ: ''Ik heb zeker weten nazorg nodig''

schermafbeelding 2024 02 07 om 111413
In de recentste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle liepen de spanningen hoog op tussen Famke en Deveny. Het drama heeft ook presentator Valerio Zeno niet onberoerd gelaten, zo onthult hij in een interview met RTL Boulevard.

Ruzie Famke en Deveny in EMIDJ

De aflevering stond bol van de spanning toen Famke en Deveny in een verhitte discussie belandden. Deveny voelde zich achtervolgd door geruchten, wat tot irritaties leidde. Wanneer ook Michella zich mengt, escaleert de situatie volledig. Beschuldigingen vliegen heen en weer, en de confrontatie tussen de dames wordt steeds intenser. Terwijl Famke haar emoties de vrije loop laat, merkt Deveny op: "Nu laat je je ware gezicht zien".

Valerio Zeno over Famke

Valerio Zeno begrijpt Famke's standpunt en denkt dat ze lang haar geduld heeft proberen te bewaren. "Ik heb het idee dat Famke heel lang in haar hoofd tot tien heeft geteld, maar dat kun je geen drie weken volhouden." Famke bevestigt in haar podcast dat haar geduld uiteindelijk op raakte. Ze voelde dat Deveny genoeg tijd had gehad om haar aan te spreken, maar pas toen Michella terugkwam en de cameraploeg erbij kwam, zocht Deveny de confrontatie op. Voor Famke was dat het breekpunt.

Valerio Zeno blijft stil

Het blijft de vraag of de situatie ooit zal verbeteren. Valerio houdt zijn lippen stijf op elkaar: "What happens in the jungle, stays in the jungle. Maar daarna is het te zien op Videoland", zegt hij met een brede glimlach. Wat wel duidelijk is? "Ik heb sowieso nazorg nodig, ja dat klopt", voegt hij eraan toe. Het wordt dus afwachten tot de volgende aflevering om te zien hoe het drama zich verder ontvouwt.

↡ Bekijk hier de video ↡

[embed][/embed]