OMG! Er komt een nieuw seizoen van Good Luck Guys en dít zijn de finalisten

glg
Een programma over hilarische influencers in de jungle? Good Luck Guys! Het succesvolle programma krijgt een tweede seizoen en dit is wat we tot nu toe weten.
Juicechannel postte vandaag op hun Instagram-account dat de finalisten morgen vertrekken naar een zonnige bestemming in de jungle. Volgens het account zijn er drie finalisten die we zeker gaan zien in het tweede en gloednieuwe seizoen van Good Luck Guys.

Finalisten nieuw seizoen

King Faisel, wie zich afgelopen seizoen ook overgaf aan de lastige challenges en bijzondere omstandigheden in de jungle, keert terug! En eerlijk is eerlijk: deze goedgebekte queen is natuurlijk niet te missen in het nieuwe seizoen. Maar niet alleen zal de succesvolle realityster én rapper te zien zijn, ook blijken Fabiola Volkers en Lisa Sace deel te nemen. We zijn bang dat alles designer de redhead niet zal helpen in de klamme omstandigheden van de wildernis… Lisa Sace wie we kennen van Ex On The Beach: Double Dutch en zal zich volgens Juicechannel ook wagen aan het avontuur. Wij kunnen niet wachten en houden je natuurlijk op de hoogte van ontwikkelingen rondom het nieuwe seizoen van Good Luck Guys!

Good Luck Guys 

In Good Luck Guys draait alles om overleven op een verlaten strand. De finalisten worden uitgedaagd in lastige challenges en moeten het met bescheiden middelen doen om rond te komen in het tropische klimaat. De king-size bedden van de bekende finalisten zullen ingeruild moeten worden door een oncomfortabel matje tussen de beesten. Good luck, guys!