Marian uit B&B Vol Liefde laat haar lover Ronald aan de wereld zien

marian ronald
Op je zeventigste nog de liefde van je leven tegenkomen, Marian Flooren bewijst dat het kan. Na haar deelname aan het realityprogramma B&B Vol Liefde heeft ze buiten de camera's om haar match gevonden in Ronald.
Marian ontving na haar tv-avontuur stapels berichten, maar één sprong eruit: die van Ronald. Hun eerste date was een schot in de roos. Het bleek het begin van iets moois. Waar de liefde op tv uitbleef, vond ze deze juist dankzij het programma. Ironisch, nietwaar?

Karakter

Tegen de Telegraaf zegt Marian: "We zijn elkaar aan het ontdekken en dat voelt goed. Hij is een zorgzame man, die veel liefde aan mij geeft. En hij is dol op dieren, net als ik. Dat zegt al veel over iemands karakter. We hebben op heel veel vlakken dezelfde klik. Daarom zie ik het wel goedkomen tussen ons. Hij is veertien jaar jonger, maar dat vormt in ons geval geen struikelblok."

Ronald kokkerelt als een baas

Ronald weet niet alleen met woorden maar ook met zijn kookkunsten Marian's hart te veroveren. In de intimiteit van hun avonden, zonder de opsmuk en in alle eenvoud, vindt Marian het geluk. Namelijk, gewoon, zichzelf kunnen zijn.
Foto: de nieuwe vriend van Marian
nieuwe vriend marian ronald