Nieuw seizoen B&B Vol Liefde zal een beetje anders worden

bb vol liefde 2023 1024x576 1
Fans van B&B Vol Liefde opgelet, want wij hebben leuk nieuws voor jullie! Hoewel we nog kunnen genieten van de avonturen van de realitysterren uit B&B Vol Liefde, is er al nieuws over het volgende seizoen.

Nieuwe seizoen B&B Vol Liefde

De makers zijn al bezig met het volgende seizoen, en ze hebben een verrassing voor ons! Het huidige seizoen van het programma is nog niet afgelopen, maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang. Er is iets nieuws dit keer. Op de website van Blue Circle staat: "Niet alleen Nederlandse singles, maar ook Belgische singles mogen meedoen." Wat leuk! Dat betekent dat we in het nieuwe seizoen niet alleen Nederlandse B&B-eigenaren gaan zien, maar ook Belgische.

België

Maar wacht even, België heeft toch al een soortgelijk programma? Ja, dat klopt. In België is er een show genaamd "B&B Zoekt Lief". Maar dat programma gaat alleen over B&B-eigenaren in Frankrijk. En de afleveringen zijn korter dan die van ons. Dus dit is iets anders! Naast dat de makers ook Belgische deelnemers toelaat, willen ze nog iets veranderen…

Buiten Europa

Zoals we in het huidige seizoen al zagen is dat er een iemand eigenaar is van een B&B in Thailand. In het nieuwe seizoen zullen dit er misschien wel meer worden. De makers willen in het volgende seizoen meer B&B-eigenaren vinden die buiten Europa wonen. In het huidige seizoen is dat alleen Martijn. Spannend!
Blijf kijken naar B&B Vol Liefde, elke werkdag om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk alle afleveringen op Videoland. En hou je vast voor het nieuwe seizoen. Het belooft weer een spannend avontuur te worden!

↡ Bekijk hier de video ↡