Michella Kox en Lisa Sace te zien bij bij Eating With My Enemy

discoveryplus eatingwithmyenemygoingdutch s01e1
Fans van Eating With My Ex kunnen zich verheugen, want er komt een spannende nieuwe variant van het programma aan! Discovery+ presenteert Eating With My Enemy: Going Dutch, waar de deelnemers niet langer met hun ex aan tafel zitten, maar met hun aartsvijand. Zo komen Michella Kox en Lisa Sace bij elkaar. Maar hoe loopt dat af?

Eating With My Enemy

Eating With My Enemy: Going Dutch bestaat uit drie afleveringen en wordt op vrijdag 8 december gelanceerd op discovery+. In de eerste aflevering staan meteen de grootste aartsvijanden tegenover elkaar. Michella en Lisa, bekend van reality shows zoals Dames In De Dop en MTV's Ex on the Beach, gaan voor de camera hun langdurige vete uitvechten. De spanning tussen hen bereikt al snel het kookpunt. Daarnaast zien we hoe de twee boeren, Geert en Geert Jan, van Boer Zoekt Vrouw niet alleen nieuwe culinaire ervaringen opdoen, maar ook proberen een langlopende ruzie op te lossen.
img 3919

Michella Kox en Lisa Sace in Eating With My Enemy

Het hoogtepunt van de eerste aflevering is de ontmoeting tussen Michella Kox en Lisa Sace. Michella beweert al geruime tijd last te hebben van Lisa, die ze beschouwt als een 'stalker'. Lisa laat zich echter niet zomaar de les lezen en confronteert Michella met haar pestgedrag. De confrontatie begint ijzig en escaleert al tijdens het voorgerecht. Uiteindelijk wordt zelfs een glas drank in iemands gezicht gegooid. Het belooft een explosieve confrontatie te worden die je niet wilt missen!
Het programma is vanaf vrijdag 8 december wekelijks te zien op discovery+. Zorg ervoor dat je deze meeslepende serie niet mist, waarin vijanden aan tafel komen en de vonken ervanaf vliegen!

↡ Bekijk hier de video ↡