Nieuw seizoen Verslaafd! is binnenkort te zien bij déze streamingsdienst!

maartendammers
Goed nieuws voor liefhebbers van het RTL-programma Verslaafd! Het gloednieuwe seizoen is vanaf aankomende dinsdag te zien bij Videoland, zo maakte RTL afgelopen vrijdag bekend. Het programma wordt gepresenteerd door Ewout Genemans, die wordt bijgestaan door de interventiespecialist en ervaringsdeskundige Maarten Dammers.

Nieuw seizoen Verslaafd!

In dit seizoen volgen we de verhalen van Arie, Nick en Ron, die allen worstelen met een verslaving. Ewout Genemans brengt een bezoek aan deze deelnemers tijdens hun verblijf in de kliniek en gaat diepgaande gesprekken met ze aan. Ondertussen biedt Maarten Dammers begeleiding aan de familieleden van de verslaafden, die ook sterk worden geraakt door deze uitdagende situaties.

Ewout over nieuw seizoen

merkte op dat de gevallen in dit nieuwe seizoen van Verslaafd! "heftig zijn en helaas voor veel mensen herkenbaar." Maarten Dammers uitte zijn dankbaarheid omdat hij opnieuw de kans heeft gehad om mensen te ondersteunen in hun strijd tegen verslaving.

Vorige seizoen Verslaafd!

Voor wie niet bekend is met Verslaafd!, het programma richt zich al enkele seizoenen op het helpen van mensen die kampen met verslavingen. In voorgaande seizoenen heeft het programma talloze verslaafden en hun families geholpen om de weg naar herstel te vinden. Ewout Genemans en Maarten Dammers hebben hierbij een cruciale rol gespeeld door zowel de verslaafden als hun naasten te begeleiden en te ondersteunen.
Het nieuwe seizoen belooft opnieuw indrukwekkende verhalen en emotionele momenten te bieden, terwijl de deelnemers streven naar een leven zonder verslaving. Verslaafd! blijft een belangrijk programma dat bewustzijn creëert rondom verslavingsproblemen en de mogelijkheid biedt voor hoop en herstel.

↡ Bekijk hier de video ↡