Dit stond er in de afscheidsbrief van Peter R. de Vries voor kinderen en hun moeder

schermafbeelding 2023 07 06 om 142702
In zijn emotionele afscheidsbrief heeft Peter R. de Vries zijn kinderen een waardevolle boodschap meegegeven: blijf trouw aan jezelf en wees vastberaden als het nodig is, kom op voor degenen die hulp nodig hebben en respecteer je eigen overtuigingen. Dit onthulde Royce de Vries in zijn recent verschenen boek "Ik beloof je dat ik honderd word," zoals gemeld door het AD.

Brief Peter R. de Vries

In de brief, die zes pagina's beslaat, schreef Peter R. de Vries zijn diepgaande adviezen aan zijn kinderen. Hij stelde dat ze zichzelf moeten blijven, zelfs in moeilijke tijden, en dat ze moedig moeten opkomen voor de rechten van de zwakkeren en minderheden. Hij benadrukte ook het belang van eerlijkheid en het volgen van hun rechtvaardigheidsgevoel. Peter had deze brief voorbereid voor het geval er iets met hem zou gebeuren.

Moeder kinderen Peter R. de Vries

Royce de Vries en zijn moeder lazen samen de brief in het ziekenhuis. De brief eindigde met een speciale boodschap gericht aan Jacqueline, de moeder van Royce en Kelly. Peter schreef: "Ik hoop dat jullie voor mama altijd een enorme steun blijven." Ondanks hun scheiding bleven Peter en Jacqueline een hechte familie vormen.
Royce deelde zijn gevoelens over de laatste zin van de brief en brak, volgens het AD. Hij benadrukte dat hij de woorden als uiterst liefdevol beschouwt richting zijn moeder. Hij legde uit dat het lijkt alsof het een opdracht is, maar dat is het eigenlijk niet. Het is eerder een uiting van genegenheid en waardering voor de steun die zijn moeder altijd heeft geboden.

↡ Bekijk hier de video ↡