Eerste beelden Ex on the Beach All Stars seizoen online!

ex on the beach all stars 600x338
Fans van reality-tv kunnen hun hart ophalen: "Ex on the Beach: Double Dutch" komt terug met een gloednieuw seizoen vol verrassingen. MTV onthulde vanochtend de acht deelnemers die dit keer het avontuur aangaan. Met de eerste beelden al gedeeld, lijkt dit seizoen een ongekende mix van passie, liefde en conflicten te beloven.

Bekende gezichten in Ex on the Beach All Stars

Het All Stars-seizoen, dat op 7 april van start gaat, brengt een aantal bekende deelnemers terug naar een luxueuze villa in Colombia. Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour staan klaar om de uitdagingen van de beruchte Tablet of Terror weer aan te gaan. Met negen afleveringen en een afsluitende reünie belooft dit seizoen vol luxe en spanning te zitten. De kandidaten en hun verhaallijnen introduceren een seizoen waarin oude vetes kunnen oplaaien en nieuwe liefdes kunnen opbloeien.

Eerste beelden Ex on the Beach All Stars

De eerste teaser, vrijgegeven door MTV, zit al vol met drama, feesten en flirterige momenten. De aankondiging hint naar een seizoen waarin emoties en spanningen hoog oplopen met elke nieuwe ex die arriveert. Fans reageren enthousiast en speculeren al over de mogelijke verhaallijnen en terugkeer van vorige deelnemers, zoals Dusty. Zijn reactie in de comments voedt de geruchtenmolen over wie er nog meer zullen verschijnen.

Nieuw seizoen

Het wachten is bijna voorbij. "Ex on the Beach: Double Dutch All Stars" begint op zondag 7 april om 22.00 uur op MTV Nederland en België, en is daarnaast vanaf 9 april te zien op Videoland. Dit seizoen belooft een rollercoaster te worden van emoties, drama en onvergetelijke momenten. Mis het niet!

Poll