3 onmisbare tassen voor wanneer je op vakantie gaat

unknown 2 2
Wanneer je op vakantie gaat, dan is het aannemelijk dat je op zijn minst een koffer meeneemt. Afhankelijk van de duur van je vakantie, kan dit een handbagage koffer zijn, maar behoort ook een normale koffer in het geval van een langere vakantie tot de mogelijkheden. Toch zijn er naast een goede koffer voor je kleding, ook een aantal tassen, waarvan wij vinden dat je deze absoluut mee moet nemen. Niet alleen voor vrouwen, maar ook met name voor mannen. Want waar laat jij je waardevolle spullen als je bijvoorbeeld naar het strand gaat? Mede om die reden delen wij 3 onmisbare tassen, voor wanneer je op vakantie gaat. Doe er je voordeel mee dus!

Rugzak

Wat is er nu makkelijker dan zowel op het vliegveld als tijdens je vakantie een rugzak bij je te hebben? Deze tas kun je gebruiken voor je waardevolle spullen op het vliegveld, maar natuurlijk ook wanneer je naar het strand gaat of een dagje gaat struinen door de stad. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat het kan zijn dat je rugzak door de luchtvaartmaatschappij wordt aangemerkt als extra handbagage als deze te groot is. Heb je nog geen rugzak? Ga dan online een tas kopen bij Travelbags.nl. Zo weet je niet alleen zeker dat het formaat goed is, maar dat je ook beschikt over een tas van hoogwaardige kwaliteit en die handig te gebruiken is. Zo zijn verstelbare schouderbanden een absolute must als je het ons vraagt.

Reistas

Niet iedereen vindt het handig om een koffer mee te nemen. Sterker nog, als je met de auto of het openbaar vervoer reist, is het kopen van een goede reistas veel verstandiger. Zo heeft een reistas als voordeel dat je deze gemakkelijk op een wat lastige plek kunt duwen, iets wat je met een koffer natuurlijk niet lukt. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat je je reistas niet in het hoekje van de kofferbak probeert te proppen, aangezien je dan alle kleding in de kreukels hebt op het moment dat je aankomt op de plaats van bestemming. Dan kun je alles wel netjes hebben opgerold, maar dat heeft dan niet veel zin meer weten we uit ervaring.

Strandtas

Wanneer je op vakantie gaat naar de zon, dan mag een goed strandtas absoluut niet ontbreken. Veel mensen vinden het blijkbaar overbodig, maar wij niet! Wie zit er namelijk te wachten op een tas vol zand, waarin ook je andere spullen zitten? Daarnaast is een strandtas ook bestemd tegen het zeewater, dus hoef je ook niet bang te zijn dat je goeie tas straks onder de vlekken komt te zitten. Het enige waar je wel even op moet letten, is dat je kiest voor een tas die dicht kan, zodat je alles een stuk gemakkelijker mee kunt nemen. Als aanvulling op een strandtas, is het altijd wel handig om ook een klein tasje mee te nemen voor je waardevolle spullen. Ga je dan ergens even wat zitten drinken, dan hoef je niet alles mee te nemen.