Gooische moeder Leslie Keijzer overwint mega grote angst

schermafbeelding 2024 01 25 om 113750
Na jaren van vliegangst heeft Leslie Keijzer (32), bekend van 'Echte Gooische Moeders', eindelijk haar angst overwonnen. Ze viert deze mijlpaal met een vakantie naar Zanzibar samen met haar gezin. Op Instagram deelt ze haar vreugde over het overwinnen van haar angst en haar avontuurlijke reis.

Leslie Keijzer angst

Leslie Keijzer, bekend van haar deelname aan ' Echte Gooische Moeders'
, heeft na tien jaar haar vliegangst overwonnen. Haar reis begon vorig jaar met een vlucht naar Ibiza, maar dit keer heeft ze een nog grotere uitdaging aangenomen met een negen uur durende vlucht naar Zanzibar. Ze is terecht trots op zichzelf voor deze prestatie, die haar in staat stelt om te genieten van verre reizen in plaats van beperkt te worden door haar angst voor vliegen.

Trucjes

Om rustig te blijven tijdens haar lange vlucht heeft Leslie enkele trucjes toegepast. Ze geeft toe dat ze niet nuchter was en grapt over het gebruik van slaappillen en alcohol om haar kalm te houden. Het feit dat ze business class vloog, hielp ook, want dit bood haar meer ruimte en minder drukte. Ze lacht en zegt dat ze tien jaar heeft gespaard voor deze luxe tickets.

Gezin Leslie Keijzer op vakantie

Leslie en haar gezin hebben al een week doorgebracht op Zanzibar en genieten met volle teugen. Ze deelt haar vreugde en benadrukt dat ze deze ervaring vooral haar drie mannen gunt. Voorheen hield haar vliegangst hen tegen, maar nu staan zij eindelijk op de eerste plaats in plaats van dat ze zich zorgen moeten maken over haar angst. De reis naar Zanzibar markeert een belangrijke mijlpaal in het overwinnen van haar vliegangst en het omarmen van nieuwe avonturen.
Leslie Keijzer heeft met haar deelname aan 'Echte Gooische Moeders' bekendheid verworven als een van de sterren van de realityshow, die het leven van welgestelde vrouwen in 't Gooi volgt. Haar openheid over het overwinnen van vliegangst en het vieren van haar succes op sociale media inspireert anderen misschien om hun angsten te overwinnen en nieuwe reismogelijkheden te ontdekken.

↡ Bekijk hier de video ↡