Bekijk hier de trailer van Avatar: The Last Airbender

avatar the last airbender 1 1705998279
Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor 'Avatar: The Last Airbender', een langverwachte live-action remake van de populaire animatieserie. De serie zal vanaf 22 februari te zien zijn en belooft een nieuw hoofdstuk te brengen in het epische verhaal van Aang, de Avatar, die de wereld moet redden van de Vuurnatie.

Avatar: The Last Airbender

'Avatar: The Last Airbender' speelt zich af in een wereld waar de Vuurnatie vastbesloten is om de hele wereld te overheersen. De hoop lijkt verloren omdat de huidige Avatar nog niet is verschenen om de balans te herstellen. Maar dan ontwaakt Aang, een jonge luchtmeester, om zijn rol als de nieuwe Avatar op zich te nemen. Zijn verschijning brengt weer hoop voor de naties van Water, Aarde en Lucht, terwijl hij de taak heeft om de wereld te beschermen tegen de genadeloze Vuurnatie.
AFBEELDING

Trailer Avatar: The Last Airbender

Om een voorproefje te krijgen van wat de film te bieden heeft, kunnen fans nu de officiële trailer bekijken. De trailer belooft spannende actie, indrukwekkende visuele effecten en een diepgaand verhaal dat de kijkers zal meeslepen in de wereld van Aang en zijn reis om de wereld te redden. De live-action remake heeft de verwachtingen hoog gespannen en de trailer geeft een veelbelovend voorproefje van wat we kunnen verwachten.
Avatar is gebaseerd op de originele animatieserie die van 2005 tot 2008 werd uitgezonden en een grote fanbase opbouwde. De live-action remake heeft als doel om het geliefde verhaal en de personages naar een nieuw publiek te brengen, met de belofte van trouw blijven aan het bronmateriaal en het leveren van een meeslepende kijkervaring. Met de releasedatum in februari nadert, kunnen fans niet wachten om te zien hoe deze nieuwe interpretatie van het epische verhaal zich zal ontvouwen.

↡ Bekijk hier de video ↡

[embed][/embed]