Op deze datum komt seizoen 2 van Squid Game op Netflix

squid game 2 4dea
Netflix heeft aangekondigd dat het langverwachte tweede seizoen van de Zuid-Koreaanse serie 'Squid Game' dit jaar zal verschijnen. De serie, die in 2021 debuteerde, vertelt het verhaal van kandidaten die dodelijke spellen spelen op een geheim eiland in de hoop een enorme geldprijs te winnen. 'Squid Game' werd een enorm succes en ontving talloze Emmy-nominaties.

Squid Game seizoen 1

van 'Squid Game', dat uit negen afleveringen bestond, werd gelanceerd in 2021. De serie wist al snel wereldwijd de aandacht te trekken met zijn unieke verhaallijn waarin kandidaten extreme uitdagingen aangaan om te overleven. Het succes van de show werd bekroond met veertien Emmy-nominaties en zes overwinningen, waardoor het een van de meest geprezen titels op Netflix werd.

Squid Game seizoen 2

Netflix maakte al twee jaar geleden bekend dat er een tweede seizoen zou komen, wat fans over de hele wereld enthousiast maakte. De aankondiging van het vervolg op deze opmerkelijke serie kwam niet als een verrassing, gezien het grote succes van het eerste seizoen. Bovendien hebben enkele hoofdrolspelers, waaronder Lee Jung-jae, Wi Ha-jun en Lee Byung-hun, bevestigd dat ze zullen terugkeren voor het tweede seizoen, wat de anticipatie alleen maar vergroot.
De serie volgt het verhaal van wanhopige deelnemers die schulden hebben opgestapeld en deelnemen aan levensgevaarlijke kinderspellen om financiële vrijheid te bereiken. De serie is gemaakt door Hwang Dong-hyuk en wordt geprezen om zijn suspense, intrigerende plot en complexe personages. Met de aankondiging van het tweede seizoen kijken fans reikhalzend uit naar nieuwe uitdagingen en onthullingen in deze Zuid-Koreaanse sensatie.

↡ Bekijk hier de video ↡