Fabiola Volkers is weer single en zoekt afleiding op een ander platform

schermafbeelding 2023 07 13 om 115221
Fabiola Volkers hield lange tijd geheim wie haar nieuwe grote liefde was. Ze wilde zijn naam niet delen, niet gedurende twee maanden. Nu zullen we het nooit weten, want ze meldt dat ze weer single is.

Instagram

Op Instagram laat Fabiola Volkers weten dat zij niet langer in een relatie zit. ‘’Let’s start hot girl summer’’, schrijft ze op Instagram. De realityster had een relatie van twee maanden met een jongen. Die wilde ze al die tijd niet delen en bleef geheim. Wel deelde ze al eerder dat zij haar ex had leren kennen via Michella Kox. Zij nam de rol van cupido op zich om Fabiola aan liefde te helpen. Zou ze dat weer doen?
img 1574

Afleiding

Alhoewel ze erg positief leek in haar post over haar zomer als single meid, plaatst ze daarna dat ze toch afleiding nodig heeft. Ze besluit daarom haar aandacht te geven aan haar volgers op een ander platform om haar hoofd leeg te maken. Vanaf nu kunnen we Fabiola Volkers weer terugzien op haar account op OnlyFans.

Steun

De steunbetuigingen stromen binnen en Fabiola bedankt haar volgers hartelijk voor alle lieve berichtjes die ze heeft ontvangen. Ze voelt zich gesteund en dat geeft haar kracht in deze onderliggende tijd. Met haar positieve mindset gaat Fabiola de uitdagingen in haar liefdesleven te lijf. Ze laat zich niet ontmoedigen en blijft vooruitkijken. Haar fans kunnen zich verheugen op nieuwe avonturen en spannende content op haar OnlyFans-account. Fabiola staat klaar om te schitteren en haar volgers te betoveren.

↡ Bekijk hier de video ↡