Bekijk nu de trailer van nieuwe realityshow ''Good Luck Guys''

schermafbeelding 2023 10 13 om 163232
Er staat ons een nieuwe realiteitsshow te wachten die belooft vol actie, drama en avontuur te zitten! Prime Video heeft de gloednieuwe trailer van "Good Luck Guys" vrijgegeven, en iedereen is al razend enthousiast over wat komen gaat.

Realityshow ''Good Luck Guys''

Stel je voor, je zet twaalf populaire influencers op een verlaten strand in Thailand. Wat zou er gebeuren? Dat is precies de insteek van de nieuwe realityshow "Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter". Deze twaalf influencers, die normaal gesproken baden in luxe, worden nu uitgedaagd om hun overlevingsvaardigheden te testen op een onbekend strand ver weg van huis. Zonder de gebruikelijke gemakken waaraan ze gewend zijn, gaan deze influencers in duo's de strijd met elkaar aan. Hun doel? Hun grenzen verleggen, zichzelf bewijzen en als het even kan, naar huis gaan met een mooie geldprijs.

Bekende gezichten in ''Good Luck Guys''

De show is extra spannend omdat we veel bekende gezichten terugzien. Sharon en Esmée Ipema, beter bekend als de "terror twins", zijn slechts enkele van de deelnemers. Daarnaast doen Harrie 'de dekhengst' Snijders, Love Islands Jotti Verbruggen, TikTokkers Timon Verbeeck, Quinn Bezemer, Ricongelooflijk en Famous Morena mee. Ook influencer Monse Rima, Ex on the Beach's Quentin Steenwinkel, rapper/vlogger King Faisel en zanger/influencer Ziggy Krassenberg hebben de uitdaging geaccepteerd en zijn naar Thailand gereisd voor dit avontuur.

Trailer Prime Video

Het meest opwindende nieuws? Prime Video heeft de trailer van deze veelbelovende show al vrijgegeven! En als we de trailer mogen geloven, gaat dit een van de meest spraakmakende realityshows van het jaar worden. De beelden geven ons alvast een hint van het drama, de uitdagingen en de avonturen die de deelnemers te wachten staan.

↡ Bekijk hier de video ↡