SHOCK: Dries Roelvink geen contact meer met afkickende zoon

schermafbeelding 2023 10 13 om 161920
De Nederlandse entertainmentwereld werd recentelijk opgeschrikt door nieuws over Dave Roelvink. Dries Roelvink, zijn vader, heeft tijdens een interview met Shownieuws zijn hart gelucht over de huidige situatie van zijn zoon.

Contact Dries Roelvink en Dave

Dries Roelvink is een bekende naam in de Nederlandse entertainmentindustrie en veel mensen volgen zijn leven en dat van zijn familie op de voet. Het was dan ook een emotioneel moment voor velen toen hij vertelde dat hij momenteel geen contact heeft met zijn zoon Dave. Aan de verslaggever van Shownieuws liet Dries weten dat hij zich in het duister bevindt over hoe het nu echt met Dave gaat. "Ik heb geen idee. Wij hebben geen contact met hem," vertelde hij met een zware stem. Het blijkt dat Dave maar beperkte toegang heeft tot zijn telefoon in de afkickkliniek waar hij momenteel verblijft. Wanneer hij die zeldzame momenten heeft, kiest hij ervoor om te facetimen met zijn naaste gezin. Een begrijpelijke keuze, maar het maakt het niet minder pijnlijk voor Dries, die opmerkte: "We missen hem enorm."

Verslaving Dave Roelvink

Dave Roelvink is momenteel in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Dit is niet de eerste keer dat hij vecht tegen verslaving. Ongeveer drie jaar geleden kwam naar buiten dat hij worstelde met zowel een drank- als een drugsverslaving. Zijn strijd met verslaving heeft niet alleen zijn leven beïnvloed, maar ook dat van zijn dierbaren, waaronder zijn vader Dries.

Patiënt en oprichter

Na zijn eerdere confrontatie met verslaving, heeft Dave niet stilgezeten. Hij besloot iets positiefs te doen met zijn ervaringen. Samen met anderen, waaronder de bekende cabaretier Najib Amhali die zelf ook met verslavingen heeft geworsteld, richtte Dave een afkickkliniek op in Abcoude. Deze stap toont Dave's toewijding aan om anderen te helpen die met vergelijkbare problemen kampen.

↡ Bekijk hier de video ↡