Presentatrice Emma Wortelboer in verwachting van eerste kindje

schermafbeelding 2023 10 12 om 194004
Emma Wortelboer, de bekende 26-jarige televisiepresentatrice, heeft onlangs een bijzonder moment uit haar leven met ons gedeeld.

Emma Wortelboer in verwachting

Het lijkt erop dat er een nieuw hoofdstuk aanbreekt in het leven van Emma Wortelboer. Ze bevestigde onlangs tijdens een interview met RTL Boulevard dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Het nieuws heeft veel fans blij verrast, aangezien Emma altijd vrij privé is geweest over haar persoonlijke leven.

Gouden Televizier-Ring Gala

Emma is niet alleen enthousiast over het nieuws, maar ook trots op haar zwangerschap. Dat laat ze duidelijk zien: vanavond verschijnt ze namelijk met haar zwangere buik op het Gouden Televizier-Ring Gala, een van de grootste televisie-evenementen van het jaar. Over haar zwangerschap zegt ze: "Het was een keer tijd. Ik ben op dit moment twintig weken zwanger en ik voel me fantastisch. Het is een overweldigend gevoel en ik ben ongelofelijk gelukkig en dankbaar."

Emma Wortelboer relatie

Wat dit moment nog specialer maakt, is het feit dat Emma onthulde dat ze een dochtertje verwacht. Hoewel ze niet veel prijsgeeft over haar privéleven, weten we dat ze in een relatie is met Tomer. We hopen dat dit gelukkige paar geniet van deze bijzondere tijd in hun leven.

↡ Bekijk hier de video ↡