Dit zegt de nieuwe vriend van Fabiola over haar OnlyFans-account

schermafbeelding 2023 07 13 om 115221
Fabiola Volkers, die we kennen uit diverse televisieprogramma's, heeft het liefdesgeluk weer gevonden. Na een recente breuk leek het erop dat ze een tijdje alleen zou blijven, maar niets is minder waar. Op Instagram straalt ze samen met een nieuwe liefde.

Geen hot girl summer voor Fabiola Volkers

Fabiola Volkers heeft in verschillende televisieshows zoals Temptation Island, First Dates en Echte Meisjes in de Jungle haar gezicht laten zien. Een tijdje geleden gaf ze via Instagram Stories aan dat haar relatie voorbij was. Ze leek zich op te maken voor een zomer als alleenstaande vrouw met de woorden: "Let’s start hot girl summer". Maar deze 'hot girl summer', zoals ze het noemde, duurde niet lang. Onlangs liet Fabiola namelijk via Instagram een foto zien waarop ze stralend naast een man staat. De liefde spat ervan af!
[code_snippet id=5 format]
[code_snippet id=6 format]

Een mysterieuze nieuwe liefde

Fabiola is duidelijk trots op haar nieuwe relatie. Ze deelt een vrolijke foto van haar en haar vriend, maar laat de naam van deze gelukkige man nog even geheim. Sommige volgers vragen zich af of het haar ex is waarmee ze weer samen is. Zo vroeg iemand: "Nieuwe vlam?" onder de foto. Fabiola antwoordde met: "Jaa back and better ❤️?." Inmiddels is bekend dat ze inderdaad eerder een relatie heeft gehad met deze jongen.
[code_snippet id=7 format]

Reacties voor Fabiola Volkers

In de reacties zijn de volgers lovend en blij voor de twee. Wel zijn er vragen of haar vriend het accepteert dat Fabiola een OnlyFans-account heeft. Om deze vraag te beantwoorden, heeft ze een story gepost. ‘’Hij is zelf Fan van de maand’’, schrijft ze bij de foto. Lief!
[code_snippet id=8 format]

↡ Bekijk hier de video ↡