Met deze sterren is Jaimie Vaes binnenkort te zien in nieuwe film

schermafbeelding 2023 08 09 om 103408
Er is spannend nieuws voor fans van realityster en influencer Jaimie Vaes. Ze zal haar acteertalent laten zien in een nieuwe Nederlandse film! Jaimie, die bij velen bekend staat als de ex van Lil Kleine, gaat een bijzondere rol spelen in de komedie SCOTOE.
[code_snippet id=5 format]

Jaimie Vaes in SCOTOE

De opnames van 'SCOTOE' zijn recent begonnen en Jaimie is één van de gezichten die op het grote scherm te zien zullen zijn. De film vertelt een boeiend verhaal over de twee rechercheurs, Sino en Mo. Deze rechercheurs hebben een heel eigen manier van werken en proberen op een niet zo gebruikelijke manier misdaden op te lossen. Middenin het verhaal wordt er een modeshow georganiseerd, en hier komt Jaimie in beeld. Ze zal de rol van de presentatrice van deze modeshow op zich nemen.
[code_snippet id=6 format]

Andere sterren in SCOTOE

Jaimie is niet de enige bekende naam die in 'SCOTOE' schittert. Onlangs zijn er meerdere acteurs aangekondigd die hun opwachting in de film zullen maken. Onder hen bevinden zich Ferdi Stofmeel, André Dongelmans, Nick Golterman en Daphne Deckers. Vooral Daphne Deckers is een opvallende naam, aangezien zij eerder te zien was in een film gebaseerd op haar eigen boek, Alles is zoals het zou moeten zijn. Het lijkt erop dat de film een indrukwekkende cast heeft weten te verzamelen.
[code_snippet id=7 format]

Releasedatum en verdere details

Voor degenen die enthousiast zijn geworden en niet kunnen wachten om Jaimie en de andere acteurs in actie te zien: er is al een datum waarop de film in de bioscopen komt. Distributeur Independent Films heeft aangegeven dat 'SCOTOE' vanaf 1 februari 2024 te zien zal zijn. Markeer die datum dus in je agenda, zodat je een van de eersten bent om deze komedie te beleven.
[code_snippet id=8 format]

↡ Bekijk hier de video ↡