10x weetjes over Monica Geuze 'Ik heb een haat-liefdeverhouding met juicekanalen'

new monica rumag header blog
Heel Nederland heeft met samengeknepen billetjes kunnen zien hoe Monica Geuze haar verhaal doet tegen onze Fawry in Geroezemoes . Maar wat moet je allemaal nog meer weten over deze influencer?

Monica Geuze

Monica Geuze eigenlijk Monica Rosanne Irene Quirine Geuze heet?
Een van Nederlands bekendste influencers maar liefst 1,3 miljoen volgers op haar Instagram heeft en 541 K abonnees heeft op YouTube?
De van oorsprong Zwijndrechtse in zeven jaar drie serieuze relaties heeft gehad? Zo is ze de ex van rapper Lil' Kleine en profvoetballer Lars Veldwijk - hier heeft ze ook een prachtige dochter Zara-Lizzy mee - en heeft ze nu een relatie met vastgoedmagnaat Robbert Kroese.
4. Monica Rosanne Irene Quirine Geuze eigenlijk niet in Zwijndrecht maar in Hendrik-Ido-Ambacht werd geboren?5. Madame Geuze in de Bagels & Beans werkte voordat ze bekend werd?
Lil' Kleine was die haar op het idee bracht om te gaan vloggen.
Mo als tienjarig ukkie te zien was in een videoclip 'Happy Family' van Racoon? In de clip speelt ze het dochtertje van een ruziënd stel.
Monica behoorlijk puberaal was? Tijdens haar pubertijd noemde haar moeder haar dan ook 'Hormoonica.'
Ronnie Flex Monica (toen 16 jaar) samen meededen aan een talentenjacht. Daarna vroeg hij haar om zijn vaste dj te worden. Na dit drie jaar voor hem te hebben gedaan begon ze in 2015 ook voor zichzelf te draaien. Haar eigen debuutsingle heet 'Laten gaan'.
Moon een heel getalenteerd broertje heeft? Hieronder zie je zijn alter ego Miss Cartier.