Vijf spannende ideeën om hem gek te maken met voorspel

header easytoys
Even snel een vinger of een rukje en door naar het 'echte werk'. De kracht van voorspel wordt helaas nog vaak onderschat. Zonde, want door te investeren in voorwerk wordt jullie seks pas écht goed.Geef je seksleven net even dat extraatjemet de volgende tips en NEEM DE TIJD.

Tease

Waarom pas in de slaapkamer beginnen met voorspel als je hier al de hele dag van kan genieten? En nee, dan bedoelen we niet dat je je partner de HE-LE dag fysiek hoeft te prikkelen (doodvermoeiend). Maar stuur hem bijvoorbeeld eens overdag een vunzig berichtje waardoor hij rode oortjes krijgt en niet kan wachten om naar huis te komen.

Lingerie

Valt jouw ondergoed in de categorie verwassen vodje? Pleur dat dan als de wiedeweerga weg en bestel een kanten setje/ zusterpakje/ paar jarretels
of iets anders spannends waar zijn pielemuis sneller van gaat kloppen. Want geloof ons, verandering van spijs doet eten. Is hij niet zo van de pakjes en spannende lingerie? Trek dan helemaal niks aan. Het Eva-kostuum doet het immers altijd goed.

Wachten

Bezit van de zaak, is het einde van het vermaak. Maak je sekspartner daarom helemaal gek met een spannende blik, tease hem met dit stimulerende speeltje of kriebelend veertje
en spreek een geil verlangen uit. Zorg er wel voor dat hij je met geen vinger aanraakt. Wedden dat hij helemaal wild wordt?

Erogene zones

Er zijn weinig mannen die het niet lekker vinden wanneer jij op je knietjes zit, maar vergeet niet: het stimuleren van de penis is niet het enige wat ze opwindt. Zo zijn er namelijk ook andere erogene zones waardoor hij naar het plafond schiet. Denk bijvoorbeeld aan de liezen, oorlellen, hals, buik, billen, tepels, handen en voeten. Wil je een beetje extra stimuleren? Gebruik dan dit speeltje .

Thee

Dat een ijsklontje in de mond tijdens orale seks voor extra stimulatie zorgt, weten we inmiddels wel. Maar wist je dat warmte ook heel lekker kan zijn? How to? Neem een slok warme thee (wel drinkbaar, bezoekjes aan Beverwijk wil je niet hebben) en laat je mond opwarmen. Slik de thee net door voordat je hem in je mond neemt et voilà - kreunen gegarandeerd.