5 eenvoudige manieren om geld te besparen voor je vakantie

5 eenvoudige manieren om geld te besparen voor je vakantie header
Geld uitgeven wat je eigenlijk niet kunt missen, we doen het - brave borsten daargelaten - allemaal weleens. Negen van de tien keer geef je het uit aan zooi dat je makkelijk had kunnen missen...Zonde, want dat geld had je beter in je zak kunnen houden om te sparen voor iets leukers.

Pak Scoupy erbij

Benieuwd waar we ons salaris massaal op kapot slaan en hoe we kunnen besparen ? Lees dan even verder.
De overpriced pizza die we wekelijks bestellen, omdat we te lui zijn om even langs de supermarkt te wandelen voor een fatsoenlijke maaltijd óf een opwarmversie van een eurootje of tien minder te scoren.
Oplossing: Een luie flikker blijf je toch wel, kijk daarom hoe je kan besparen op je thuisbezorgd bestelling? Voor iedereen die nu denkt 'huh?!' Ja, dat kan - klik even hier voor de info .
Dat ene shirtje van de Zara waar je er toch al acht van in je kast hebt liggen en die (eerlijk is eerlijk) na vijf wasjes toch weer begint te pillen.
Oplossing:Gewoon niet doen. Spaar liever voor iets moois van een warenhuis zoals de Bijenkorf en investeer zo in een shirtje dat wél jaren meegaat.
Last minute boodschappen doen en vervolgens na een lange werkdag van alles in je mandje flikkeren omdat je dat hebt 'verdiend' maar waarvan je eigenlijk al kan raden dat je het niet opeet. Oplossing: Jezelf verwennen mag best, maar pak dan wel de Scoupy app erbij
, want daarmee krijg je cashback op je boodschappen. Gewoon een kwestie van even in de gaten houden waar je cashback op krijgt en je kassabon insturen.
Even gezellig een borrel op het terras drinken met vrienden en voor één glas wijn evenveel betalen als voor een hele fles in de supermarkt.
Oplossing:Oke, we begrijpen dat je toe bent aan gezelligheid, maar waarom niet gewoon thuis met diezelfde groep vrienden? Scheelt een hele hoop geld, waar je nog meer gezellige dingen van kan doen. Zeker wanneer je de cashback van Beerwulf en Wijnonlinein de gaten houdt.
Kapot dure wasmiddelen in je mandje pleuren tijdens het boodschappen doen, omdat je te brak bent om de folders van de drogisten met elkaar te vergelijken. Oplossing:
Je gedrag is heel begrijpelijk, niemand heeft zin om na een drukke werkdag nog de stad in te fietsen om goedkopere wasmiddel te halen. Maar wist je dat dat ook helemaal niet hoeft? Wanneer je Fleuril Caps & Fleuril Liquid
in je mandje pleurt kan je cashback ontvangen. Hoe? Pak Scoupy erbij !