Zien: Jutta Leerdam draagt zowat niets op gender reveal-party… (BEELDEN)

jutta
Schaatster Jutta Leerdam heeft een intense week achter de rug: ze schaatst niet meer in het geel door de breuk met Jumbo-Visma, wat ook niet heel positief is geëindigd. Daarom moet ze nu op zoek naar een andere schaatsploeg. Het lijkt erop dat ze het even allemaal achter zich laat terwijl ze aanwezig is bij een babyshower in een wel heel doorzichtig jurkje…
Alle schaatsproblematiek laat Jutta Leerdam even achter haar en ze vliegt met haar vriendje en internetberoemdheid Jake Paul zowat heel Amerika door. Een vriend en vriendin van Jake hebben het koppel uitgenodigd op een ‘gender reveal-party’. Hier in Nederland is dat niet zo’n ding, maar in Amerika wordt er tijdens dat soort feestjes altijd groot uitgepakt. Dit uit zich door middel van enorme ballonnen, overdreven outfits en de meest absurde manieren om het geslacht van het kindje bekend te maken. Denk aan: vliegtuigen die een sleur van blauw of roze achterlaten in de lucht.

Revealing outfit

En bij dit soort ietwat overdreven events, hoort natuurlijk ook een opvallende jurk. Daar koos Jutta Leerdam ook zeker voor. De roze jurk laat zowat niets aan verbeelding over: in de jurk zitten gaten waardoor hij vrij doorzichtig is. Daaronder draagt ze enkel een witte bikini, dus Jutta laat niets over aan je verbeelding. Maar eerlijk is eerlijk: de vrouw ziet er prachtig uit in de jurk. Dat doen wij haar niet na!
Check hieronder de foto’s van de doorzichtige jurk.
Jutta Leerdam en haar vriendje Jake Paul 
Jutta Leerdam en haar vriendje Jake Paul 
Jutta Leerdam ziet er fantastisch uit! 
Jutta Leerdam ziet er fantastisch uit!