Reality-fans opgelet: er komt een Temptation Island 2.0 genaamd 'Power Koppel'

schermafbeelding 2024 03 27 om 163443
Heel leuk nieuws voor iedereen die wel houdt van een goede reality show: in de podcast 'Tina's TV Update' werd bekendgemaakt dat er een nieuwe versie van Temptation Island komt genaamd 'Power Koppel'.
Televisie-expert Tina Nijkamp kondigt in haar podcast aan dat er een nieuw programma komt dat ook zal worden gepresenteerd door Monica Geuze. Monica hebben we al met succes in verschillende reality-series gezien zoals De Bachelor en Temptation Island. Nu is het tijd voor een nieuw format: Power Koppel.

Power Koppel

In de naam van dit nieuwe programma dit de clou naar het idee erachter al: koppels zullen hun liefde op de proef moeten stellen. Hoe goed kennen de koppels elkaar? Hoe sterk is de relatie nou eigenlijk? Waar Temptation Island zich richt op het weerstaan van de verleiders en verleidsters, lijkt Videoland zich nu wat serieuzer op te willen stellen met dit nieuwe format. Ook zou dit wat herkenbaarder kunnen zijn voor de kijkers die zelf ook in een relatie zitten en niet per se de behoefte voelen om hun relatie bloot te stellen aan mensen die het opzettelijk willen kapotmaken.
Waar we even aan zullen moeten wennen, is dat Power Koppel zal zich niet op een of ander tropsich eiland afspelen, maar wordt gewoon opgenomen in ons kikkerlandje. Geen witte stranden en exotische sfeerbeelden, dus.

Temptation Island in de ijskast 

Over Temptation Island was het wel te doen, in de podcast vertelt Tina dat er veel kanidaten hebben geklaagd. Daarnaast zegt ze dat RTL zich niet meer gaat wagen aan een concept als Temptation Island, omdat het niet meer past binnen de normen en waarden van mensen in 2024. "Temptation Island is nu definitief even in de ijskast", aldus Tina.
Wanneer het programma te zien zal zijn, moet nog worden bekendgemaakt, evenals wie de koppels zijn.