Barman Victor van First Dates komt met groot nieuws

screenshot 2024 04 30 at 135957 2
Wat zou het populaire datingprogramma First Dates zijn zonder barman Victor? Helaas wordt dit binnenkort toch echt werkelijkheid, want het charmante boegbeeld van het programma pakt zijn koffers om op wereldreis te gaan.

Felblauwe kijkers

Toen First Dates net van start ging, vielen hordes Nederlandse dames over de looks van barman Victor Abeln met zijn felblauwe kijkers. Hij had niet alleen zijn uiterlijk mee, maar wist de gasten aan zijn bar ook altijd op hun gemak te stellen met een leuk praatje. Daarom is het ook extra treurig dat de hunk ons via een videobericht laat weten officieel te stoppen bij het programma.
Bekijk zijn aankondiging hieronder:

Ontroerende gesprekken

Maar liefst 10 jaar is Victor op televisie te zien geweest bij de show. In de video blikt hij terug op maar liefst 4000 dates en "prachtige, ontroerende, grappige, emotionele gesprekken" en kondigt dan aan ‘voorlopig’ te stoppen als barman bij de liefdesshow. Hij vervolgt: “Achter deze bar heb ik getuige mogen zijn van vele bijzondere ontmoetingen en dappere daters die hun zoektocht naar de liefde met ons hebben willen delen.”

Vervanger

Wat hier wel bijkomt, is dat First Dates dus een vervanger zoekt voor de populaire barman. “Ben jij de allerleukste barkeeper van Nederland die zijn strikje wil en kan overnemen?” BnnVara heeft de aanmelding voor de ’nieuwe Victor’ maandag geopend. Kandidaten kunnen zich aanmelden via de website van First dates. De omroep zegt: "qua selectieprocedure vooral op zoek te zijn naar een persoonlijkheid die Victor kan opvolgen. Dat valt lastig naar criteria te vertalen en betekent ook niet dat we naar een kopie van Victor op zoek zijn.” Maar niet getreurd: tot 2025 is ‘onze’ Victor nog te bewonderen op de buis in First Dates.