Luca over Megan uit Ex on the Beach: ''Zij is net een huurauto!''

https s3 newsifier
De eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars werd gisteren uitgezonden op MTV. Tijdens de persdag van het programma konden de deelnemers voor het eerst hun eigen aflevering bekijken.

Dramatisch seizoen!

Dit tiende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is extra speciaal omdat het een All Stars-seizoen is. Vertrouwde gezichten zoals Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour zijn opnieuw van de partij. De eerste ex die de villa betrad is niemand minder dan Megan.

Reacties op de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch

De deelnemers waren verrast door de inhoud van de eerste aflevering. Sommigen vonden het zelfs heftig om terug te zien. Shirley deelt: “Ik ben er een beetje van in de war. Ik vond het wel leuk, vooral als ik zelf niet in beeld was." Megan daarentegen genoot ervan om de aflevering te kijken en vond het leuk om te zien wat ze had gemist. Elias had zelfs kriebels in zijn buik.
Hoewel de deelnemers over het algemeen genoten van de eerste aflevering, vond Ayleen het soms lastig om naar zichzelf te kijken. "Ik vind het leuk, maar ik vind iedereen leuk, behalve mezelf. Maar ik denk dat iedereen dat bij zichzelf heeft."
Ex on the Beach: Double Dutch All Stars wordt elke zondag om 22.00 uur uitgezonden op MTV, en op dinsdag is de aflevering beschikbaar op Videoland.