Vriendin Marc-Junior reageert op beelden van Megan en hem

schermafbeelding 2023 04 12 om 091448
Eerder konden we zien dat het niet lekker loopt tussen Joey en Megan . Ze zou enorme liefdesverdriet hebben, maar daar is ze inmiddels overheen. Ze is nu op vakantie en regelmatig zoenend gespot met Marc-Junior, een andere deelnemer uit Ex on the Beach.

Vriendin Marc-Junior

Megan Desaever had niet geheim dat ze een nieuwe vriend had, Marc-Junior. Ze leek heel blij met hem. Maar er is een probleem: Marc-Junior had al een vriendin in Nederland. En die vriendin heeft nu ook iets gezegd over Megan en Marc-Junior… Een Instagram-account ontdekte dat Marc-Junior al een vriendin in Nederland had. Ze zeiden: "Marc-Junior zat al in een relatie. Hij heeft zijn vriendin bedrogen met Megan. Ik heb met die vriendin gesproken." Die vriendin is Lydia. Ze vertelde haar verhaal. Ze zei dat zij en Marc-Junior twee maanden een relatie hadden voor hij naar Cherso ging. "We hebben samen zijn koffer ingepakt, hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Maar 12 uur later ging hij vreemd met Megan", zei Lydia. "Dat was heel heftig. We waren zo goed samen. Mensen wisten hiervan."
schermafbeelding 2023 07 25 om 085446 572x1024 1
schermafbeelding 2023 04 12 om 091448

Sieraden

Einde van de relatie Lydia vertelde ook dat Marc-Junior haar een mooie ketting en armband had gegeven voor haar verjaardag en dat ze elkaars vrienden al hadden ontmoet. "Hij dacht er zelfs aan om deze zomer naar Malaga te vliegen om bij mij te zijn. Het is jammer hoe het is gegaan, ik had het anders gewild." Ook vertelt ze dat ze na dat berichtje niks meer heeft gehoord van hem, terwijl ze wel had gehoopt op een telefoontje.

Joey

Joey en Megan van Ex on the Beach hadden eerst een bloeiende relatie. Echter, na een vakantie op Ibiza vol ruzies, vloog Megan met een vriendin terug naar Nederland. Megan voelde zich in de steek gelaten door Joey, die op Ibiza bleef feesten en liet dat duidelijk weten via Instagram. Ook Joey reageerde toen op Instagram in een story waarin hij ook liet merken teleurgesteld te zijn in Megan, aangezien ze niet veel later naar Griekenland ging om te feesten met verschillende mannen. Hun relatiestatus leek onduidelijk, maar inmiddels heeft Megan ons wel duidelijkheid gegeven…

↡ Bekijk hier de video ↡