Dit weten we al over het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

expeditie robinson 2023 art nicolette
Goed nieuws voor alle realityshow-fans! Expeditie Robinson komt terug en we hebben al wat informatie voor je verzameld. Het nieuwe seizoen start in september en wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers. Het wordt weer een spannend avontuur!

Nieuwe seizoen Expeditie Robinson

Expeditie Robinson 2023 begint met een speciaal weekend op 2 en 3 september. Op deze dagen worden de eerste twee afleveringen uitgezonden. Daarna kun je elke zondag kijken naar het overleven van de deelnemers. De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers. Dit nieuwe duo gaat ons meenemen op het avontuurlijke survivalprogramma.

Kandidaten

Wie er officieel meedoen aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, weten we nog niet met zekerheid te zeggen. Maar juicechannels hebben eerder al een paar namen genoemd van bekende Nederlanders die misschien wel dit avontuur aangaan… Dit baseren ze op of deze BN'ers in Nederland zijn en of ze even niet actief zijn op social media.
Dit zijn de namen die genoemd worden: Iris Enthoven, Chelsey Weimar, Guido Spek, Eva Simons, Mark Baanders, Hassan Slaby, Floris Gobel, Roberta Pagnier, Maxim Froger, Jochen Otten, Willem Voogd, Roosmarijn Wind, Irene van de Laar, Radmilo Soda, Krista Arriens, Ilse Paulis, Arman Drosbak en Frits Wester en ook Jaimie Vaes. Wie weet zien we deze BN'ers wel op het eiland! We kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.

↡ Bekijk hier de video ↡

Beeld: ShotbySud