Dít is de eerste ex die te zien is in het All Star seizoen van Ex on the Beach

f
Het langverwachte All Stars-seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch nadert snel, en de spanning stijgt. MTV trakteert ons alvast op de onthulling van de eerste ex die het strand zal betreden, en de fans kunnen niet wachten op wat komen gaat, wij ook niet!

All Star seizoen Ex on the Beach: Double Dutch

Op zondag 7 april zullen de originele deelnemers terugkeren naar de adembenemende villa in Colombia voor een intens seizoen van negen afleveringen, gevolgd door een epische reünie. De cast, bestaande uit bekende gezichten zoals Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour, belooft opnieuw voor vuurwerk te zorgen.

Megan is terug!

De eerste ex die deel zal uitmaken van dit explosieve seizoen is Megan. Deze Belgische schone, eerder te zien in Temptation Island en eerdere seizoenen van Ex on the Beach, keert terug met een missie om het strand op zijn kop te zetten. Haar vastberadenheid om voor drama te zorgen en de villa te laten schudden, belooft een dramatische toevoeging te zijn aan het al dramatische seizoen.
Megan staat te popelen om zich bij de originals aan te sluiten en haar stempel te drukken op het verloop van het seizoen. Met haar kenmerkende charisma en reputatie voor het veroorzaken van chaos, is de terugkeer van Megan een garantie voor entertainment. Haar vorige deelname eindigde vroegtijdig vanwege liefdesperikelen, maar nu is ze vastbesloten om te laten zien wat ze echt waard is.

Wanneer?

MTV's Ex on the Beach: Double Dutch All Stars gaat op zondag 7 april om 22:00 uur in première op MTV Nederland, België en mtv.nl. Voor degenen die niet kunnen wachten, is de serie vanaf dinsdag 9 april ook te zien op Videoland en Streamz. Bereid je voor op een seizoen vol passie, drama en onvergetelijke momenten!