Hilarisch: André Hazes onthult hoe groot zijn tampeloeres is

andreetje
Onderzoek liegt niet er niet om: recentelijk is gebleken dat de penis van een man in startpositie (ready? Go!) zo’n 14,8 centimeter is. Met dat gegeven in je achterhoofd springen we nu even naar het volgende onderwerp: André Hazes. Want de beste man deelt trots hoe groot die van hem is. Begin maar vast te schatten.
Gert Late Night, een Vlaams TV-programma, vraagt zich af of die van André Hazes matcht met de statistieken. Daarom wordt André Hazes een aantal opties voorgelegd waar hij zorgvuldig uit kan kiezen: “Hoe groot is je lid? Tussen de 12 en 15 centimeter, tussen de 15 en 18 centimeter of tussen de 18 en 20 centimeter?”
André denkt even na, terug aan vannacht, daar onder de lakens. En André zou André niet zijn als hij geen fantastisch antwoord heeft op de vraag. Na een korte stilte geeft hij zijn uiteindelijke antwoord: “20 centimeter.” En dat in rustpositie. Het wordt een beetje warm hier, niet? Zelfs de presentator gelooft het niet en vraagt: “Echt waar?”
André legt even duidelijker uit: “Tien in, tien uit.” Aha! Dit alles zorgde voor een hilarisch fragment achter de schermen.
Bekijk hier het hele artikel!
Bekijk ook: