Nieuwe strijd tussen André Hazes en Rachel Hazes om remix

schermafbeelding 2023 07 12 om 114711
De relatie tussen André Hazes en zijn moeder Rachel is wederom onder spanning komen te staan. Een creatief idee van André om een lied van zijn vader opnieuw uit te brengen in samenwerking met Kris Kross Amsterdam is zonder hem uitgevoerd. Dit conflict heeft de gemoederen flink verhit, waarbij André zich gepasseerd voelt door de acties van zijn moeder.

Kris Kross Amsterdam in plaats van André Hazes

Het idee van André om een klassieker van André Hazes sr., "Ik heb de zomer in m’n bol", opnieuw uit te brengen met Kris Kross Amsterdam, is werkelijkheid geworden, maar niet op de manier zoals hij had gehoopt. In plaats van André jr., zijn het Kriss Kross Amsterdam, Donnie en Tino Martin die het nummer ten gehore zullen brengen. Yvonne Coldeweijer onthult dat Rachel bewust voor Tino Martin heeft gekozen om de samenwerking aan te gaan, een beweging die André jr. als een diefstal van zijn idee ziet. Dit nieuws heeft geleid tot grote frustratie bij André, die daardoor bewust afwezig was bij de persdag van "Holland Zingt Hazes".

Spanningen Rachel en André Hazes

De spanningen tussen moeder en zoon zijn verder opgelaaid na een sneer van Rachel richting André. In een recent interview met weekblad Party liet Rachel doorschemeren dat er meer speelt dan wat er publiekelijk bekend is gemaakt. Ze bekritiseert André's houding en suggereert dat eerlijkheid de enige manier is om als 'echt stoer' gezien te worden. Deze uitlatingen wijzen op diepe onenigheid binnen de familie Hazes, waarbij beide partijen hun eigen versie van de waarheid hebben.
Het conflict over de muzikale eerbetoon aan André Hazes sr. legt de complexe dynamiek binnen de familie Hazes bloot. Terwijl de muziek van Hazes sr. nog steeds velen raakt, blijven de persoonlijke relaties binnen zijn familie gecompliceerd en beladen met emoties. Deze situatie benadrukt de uitdagingen van het omgaan met familiebanden en nalatenschap in de publieke oog.

↡ Bekijk hier de video ↡