André Hazes

André Hazes junior, geboren op 21 januari 1994 in Woerden, is een fenomeen in de Nederlandse muziekwereld. Als zoon van de legendarische volkszanger André Hazes, heeft hij de muzikale fakkel met verve overgenomen. Met zijn krachtige stem en charismatische aanwezigheid heeft André junior zich ontpopt tot een van de meest geliefde artiesten van Nederland.
Vanaf jonge leeftijd stond André in de schijnwerpers, en hij heeft deze aandacht omgezet in een succesvolle carrière. Zijn debuutsingle ‘Bedankt mijn vriend’, een postuum duet met zijn vader, veroverde de harten van fans en katapulteerde hem naar de top van de hitlijsten. Sindsdien heeft André junior een indrukwekkend repertoire opgebouwd, variërend van emotionele ballades tot opzwepende popnummers die menig hart sneller doen kloppen.
Zijn album ‘Leef’ uit 2016 is een mijlpaal in zijn carrière en bevat de gelijknamige hit die niet alleen de hitlijsten bestormde, maar ook een speciale plek veroverde in de levens van zijn luisteraars. André’s muziek spreekt tot de verbeelding en biedt troost, vreugde en een gevoel van verbondenheid.