Ophef omtrent 2e André Hazes docu: "Wij willen er absoluut NIET in!"

schermafbeelding 2023 07 12 om 114711
Het is al een tijdje bekend dat er een tweede deel komt van de documentaire over André Hazes, maar wie er te zien zullen zijn is, voor sommige nog een vraag. Zo hebben oud collega’s van de zanger aangegeven absoluut geen rol te willen hebben.

Documentaire André Hazes

In oktober 2022 kwam deel 1 van de documentaire van André Hazes uit. Hierin was te zien hoe de zanger struggelde met zijn gezondheid. Zo was hij er weinig voor zijn gezin, was hij vaak afhankelijk van drank en andere verboden middelen en zagen we dat hij geobsedeerd raakte met sporten. Aan het eind van de docu ging het een stuk beter met André. Maar wat kunnen we verwachten in deel 2?

Oud-collega’s

Wie we waarschijnlijk niet gaan zien in deel twee zijn twee oud-collega’s van André: Edwin van Hoevelaak en Bram Koning. Zij hebben namelijk aangegeven absoluut niet te zien te willen zijn in het tweede deel van de documentaire. Dit vertelde zij aan Weekend. Zij zijn verantwoordelijk voor nummer zoals Leef, maar werden ingeruild toen André zijn comeback aankondigde. Nu werkt de zanger namelijk samen met Billy Dans en John Dirne.

Geen 'nee' tegen hereniging

In een interview vertelt de oude producent van André Hazes, Edwin van Hoevelaak, dat zijn deur op een kier staat voor de zanger. Hij vertelt dat hij wel nieuwsgierig is naar waarom hij niet eerder aan hem en Bram had laten weten niet meer met hen samen te willen werken, maar dat hij geen nee zegt tegen een hereniging. ‘’Als hij weer met ons zou willen werken, moeten we de draad weer oppakken en kijken dat we weer een paar goede kneiters maken’’, zegt de producent.

↡ Bekijk hier de video ↡