Bizar: Nieuwe realityserie lijkt op Temptation Island maar faked beelden

schermafbeelding 2023 07 12 om 102649
Als je houdt van het drama in Temptation Island en Ex on the Beach, hebben we goed nieuws voor jou! Er is namelijk een niewe realityserie online en die is nog véél heftiger.

Deep Fake Love

De serie heet Deep Fake Love (Falso Amor) en lijkt een beetje op Temptation Island. Het is alleen nog veel intenser. In de Spaanse serie gaan vijf koppels de ultieme relatietest aan. Zo worden de koppels gescheiden in twee villa’s vol met singles die de koppels proberen te verleiden. Net zoals Temptation Island krijgen de koppels af en toe beelden van elkaar te zien, maar in Deep Fake Love wordt er gebruik gemaakt van deep fake technologie. Met deze technologie worden de beelden veel dramatischer gemaakt en kun je niet met zekerheid zeggen of de beelden wel echt zijn. Wow!
schermafbeelding 2023 07 12 om 103051

Trailer

Als je nieuwsgierig bent geworden naar hoe dat er uit ziet, kun je de trailer bekijken. Hierin zijn voorbeelden te zien van de echte beelden die gemanipuleerd worden door deep fake technologie. Zo laten ze zien dat een gewoon gesprek tussen twee mensen er door deze manier kan uitzien als een innige liefdessessie. Dit maakt het (bijna) onmogelijk om te beelden te onderscheiden. Zouden de deelnemers dat kunnen?

Niet alleen een test…

Nu denk je waarschijnlijk: ’’Waarom zou je hieraan mee willen doen?!’’ Dat antwoord is vrij voor de hand liggend. Niet alleen doen de koppels mee om te zien of ze hun partner kunnen vertrouwen, ook kunnen ze een enorm geldbedrag winnen. Het koppel dat de meeste vervalste beelden weet te onderscheiden van de echte, wint een bedrag van €100.000. Is het beter te begrijpen nu?

↡ Bekijk hier de video ↡